Zefyrai šokolade

AUTORIUS:
SANTA MARIA
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Zefyrai šokolade
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g šokolado (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos)
1 apelsino žievelė, tarkuotos
2 a. š. S ANTA MARIA ANCHO ST YLE aitriųjų paprikų
300 g mažų zefyrų
150 g riešutų (arba pasirinktų keksų barstinių)
1 pakelio medinių krapštukų / ledinukų lazdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite. Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite. Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes. Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų. Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.  

AUTORIUS: SANTA MARIA
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital