Žavūs varškės pyragėliai su pudingu

AUTORIUS:
Receptų kolekcionierė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Žavūs varškės pyragėliai su pudingu
Žavūs varškės pyragėliai su pudingu
Žavūs varškės pyragėliai su pudingu
Autorius apie receptą: Nesunku paruošti, o taip skanu! Nesunku paruošti, o taip skanu! Receptų kolekcionierė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
2 vienetai kiaušinių
350 gramų kvietinių miltų
150 gramų kreminės varškės
100 gramų cukraus
30 mililitrų aliejaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Pudingui:
400 mililitrų pieno
40 gramų cukraus
38 gramai vanilinio pudingo
Viršui:
240 gramų konservuotų abrikosų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių (plakinio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išvirti pudingą pagal nurodymus ant pakuotės - pudingą sumaišyti su 1/3 dalimi pieno. Į prikaistuvį supilti likusią pieno dalį, suberti cukrų ir užvirti. Į užvirusį pieną supilti pieno ir pudingo masę ir tuomet virti apie 1 minutę.
2.
Tešlai į dubenį dėti kreminę varškę, berti miltus, cukrų, įmušti kiaušinius, pilti aliejų, berti kepimo miltelius, išmaišyti ir užminkyti tešlą.
3.
Paruoštą tešlą padalinti į 8 lygias dalis. Iš kiekvieno gabaliuko suformuoti pagrindą, stiklinės dugnu įspausti apskritimą, į jį dėti kelis šaukštus paruošto pudingo, ant viršaus uždėti abrikoso puselę.
4.
Pyragaičių kraštus aptepti kiaušinio plakiniu.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital