Žavūs kefyro keksiukai "Spurgos" su džemo įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kefyro keksiukai spurgos
Kefyro keksiukai spurgos
Kefyro keksiukai spurgos
Kefyro keksiukai spurgos
Autorius apie receptą: Ypatingai skanūs ir išskirtiniai keksiukai, kurie sužavės visus smaližius ir ne tik. Ypatingai skanūs ir išskirtiniai keksiukai, kurie sužavės visus smaližius ir ne tik. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
210 gramų kefyro
200 gramų kvietinių miltų
100 gramų cukraus pudros
80 gramų aliejaus
1 vienetas kiaušinių
3/4 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilinio cukraus
Įdarui:
100 gramų abrikosų džemo
Aptepimui:
20 gramų sviesto
2 šaukštai cukraus
0.5 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį suberti miltus, cukraus pudrą, kepimo miltelius, vanilinį cukrų. Išmaišyti.
2.
Į kitą dubenį supilti kefyrą, aliejų, įmušti kiaušinį, įberti druskos. Suplakti. Supilti į miltų mišinį, gerai išmaišyti.
3.
Į keksiukų kepimo skardą sudėlioti popierines keksiukų formeles, pilti pilną 1 šaukštą tešlos į kiekvieną formelę, dėti pusę arbatinio šaukštelio džemo, tuomet 2 šaukštus tešlos. Turi būti užpildyta 3/4 formelės.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 - 25 minutes.
5.
Mikrobangų krosnelėje, garų vonelėje ar puode ant silpnos ugnies ištirpinti sviestą.
6.
Į dubenėlį suberti cinamoną ir cukrų. Sumaišyti.
7.
Iškepusius, dar karštus keksiukus aptepti sviestu ir apibarstyti cukraus - cinamono mišiniu.
8.
Skaniausia ragauti dar šiltus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Nemira
2020-09-15 12:39
Skanūs, itin lengvai ir greitai pagaminami. Tik kitąkart aptepimo nedaryčiau, nes jau pet saldu. Dėjau svarainių uogienę ir labai tinka rūgštelė su saldumu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital