Žavios biskvitinės "baronkytės"

AUTORIUS:
Odeta Morozienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Žavios biskvitinės "baronkytės"
Žavios biskvitinės "baronkytės"
Žavios biskvitinės "baronkytės"
Žavios biskvitinės "baronkytės"
Žavios biskvitinės "baronkytės"
Žavios biskvitinės "baronkytės"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus pudros
200 gramų sviesto (minkšto)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilinio cukraus
Glajui:
50 gramų balto šokolado
1 šaukštelis kokosų aliejaus
pagal poreikį maistinių dažų (skirtų šokoladui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti.
2.
Minkštą sviestą išsukti iki purumo su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi ir druska. Po vieną, gerai įplakti kiaušinius. Įmaišyti miltus.
3.
Tešlą konditeriniu maišu dėti į elektrinę spurgyčių ar grybukų keptuvę ir kepti 3 min.
4.
Glajui garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje ištirpiname šokoladą su kokosų aliejumi, įmaišome dažų. Palikti pravėsti.
5.
Merkti "baronkytę" ir apibarstyti pabarstukais. Leisti šokoladui nudžiūti.
Patarimai:
Puikiai tinka ir tortų papuošimui.
AUTORIUS: Odeta Morozienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital