Žavingos cinamoninės bandelės

AUTORIUS:
Justina Černiauskaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Cinamoninės bandelės
Cinamoninės bandelės
Cinamoninės bandelės
Cinamoninės bandelės
Cinamoninės bandelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
450 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno (šilto)
80 gramų sviesto
6 šaukštai cukraus
7 gramai sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
20 gramų sviesto (tirpinto)
2 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
1 šaukštelis cinamono (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai į šiltą pieną dėjau šaukštą cukraus ir mieles, palaukiau, kol suputos. Sviestą ištirpinau ir atvėsinau, supyliau į miltus, dėjau druską, cukrų ir pieną su mielėmis.
2.
Tešlą gerai išminkiau, pridengiau ir palikau 1 valandai pakilti.
3.
Iškočiojau maždaug 50 x 50 cm dydžio keturkampį, patepiau tirpintu sviestu, pabarsčiau cukrumi ir cinamonu, susukau vyniotinį ir supjausčiau 3 - 4 cm pločio griežinėliais.
4.
Sudėjau į kepimo popieriumi išklotą skardą taip, kad tarpusavyje nesiliestų. Kildinau dar apie 10 min.
5.
Kepiau apie 25 - 30 min. iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
AUTORIUS: Justina Černiauskaitė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Anelė
2022-11-03 17:18
Nuostabaus skonio bandutės, labai minkštos :) ATSAKYTI
Ema
2020-11-10 19:34
Visiškai nesigavo, buvo be galo sausos. Nevertos Jūsų laiko. ATSAKYTI
Kepėja
2023-11-02 15:21
Mieliniams kepiniams reikia šiek tiek "atmušti ranką". Pirma, miltų kiekis visada yra rekomendacinis, geriau, kad tešla šiek tiek liptų prie rankų. Jei jau visai veliasi prie pirštų, geriau įpilti šlakelį aliejaus, nei piktnaudžiauti miltais. Antra, šio recepto autorė neatsitiktinai rašo, kad tešlą reikia gerai išminkyti. Mielinę tešlą reikia minkyti mažiausiai 20 minučių - kuo ilgiau, tuo geriau. Bet aš vis dėlto į tešlą įmuščiau bent vieną kiaušinį. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital