Vyniotinis su varške

AUTORIUS:
Kęsminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vyniotinis su varške
Autorius apie receptą: Tinka tiems, kurie mėgsta varškę ir nemėgsta labai saldžių desertų. Tinka tiems, kurie mėgsta varškę ir nemėgsta labai saldžių desertų. Kęsminta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Įdarui:
180 gramų varškės
4 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto
Biskvitui:
2 vienetai kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
2 šaukštai vandens
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
Papuošimui:
100 gramų šokolado (papuošimui)
1 sauja aviečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitui kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų.
2.
Į trynius beriame miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir pilame vandenį ir viską išmaišome iki vientisos masės.
3.
Kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų, atsargiai įmaišome į trynių masę.
4.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi ir supilame tešlą.
5.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių, kol įsmeigus ir ištraukus medinį pagaliuką, pagaliukas liks švarus.
6.
Išėmę iškepusį, dar karštą biskvitą, su kepimu popieriumi, susukame ir paliekame atvėsti. Kai biskvitas atvės išvyniojame ir nuimame kepimo popierių.
7.
Įdarui varškę sumaišome su kondensuotu pienu.
8.
Ant biskvito tolygiai sutepame įdarą ir suvyniojame į ritinį. Paliekame šaldytuve 1 valandai.
9.
Papuošimui ištirpiname šokoladą.
10.
Puošiame šokoladu ir avietėmis.
AUTORIUS: Kęsminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital