Vyniotinis su maskarpone ir uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vyniotinis su maskarpone ir uogomis
Autorius apie receptą: Spontaniškas mano ryto desertukas. Labai skanus, minkštutis. Spontaniškas mano ryto desertukas. Labai skanus, minkštutis. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių (didesnių)
140 gramų cukraus
125 gramai kvietinių miltų
3 šaukštai pieno
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal skonį vanilės
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
130 gramų aviečių (naudojau iš kompoto arba braškių, kitų šviežių uogų)
30 gramų juodojo šokolado
pagal skonį cukraus pudros
pagal skonį vanilės
Sulaistymui:
pagal poreikį aviečių kompotas (arba kito skysčio )
Papuošimui:
pagal skonį uogų
pagal skonį mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinius, dėti vanilę, berti cukrų ir išplakti iki vientisos, purios masės. Pilti po šaukštą pieno nuolat išplakant. Įsijoti miltus su kepimo milteliais.
2.
Kepimo formą (naudojau 40 x 30 cm) ištiesti kepimo popieriumi, patepti aliejumi, supilti paruoštą tešlą, išlyginti viršų.
3.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 - 15 minutes iki kol gražiai iškeps.
4.
Kai iškeps, biskvitą apversti ant švaraus kepimo popieriaus, susukti vyniotinį, uždengti rankšluostį ir palikti iki kol atvės.
5.
Kremui į dubenį pilti grietinėlę, dėti maskarponę, berti cukraus pudrą, vanilę ir išplakti iki purios, vientisos masės.
6.
Šokoladą sutarkuoti, suberti į dubenį su paruoštu kremu ir permaišyti.
7.
Biskvitą išvynioti, pašlakstyti aviečių kompotu, sudėti kremą ir paskirstyti per visą plotį. Sudėti avietes, susukti vyniotinį.
8.
Paruoštą vyniotinį susukti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą bent 2 valandoms.
9.
Tuomet papuošti uogomis, mėtų lapeliais ar pagal savo fantaziją, turimus ingredientus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital