Vyniotinis su kreminiu sūriu ir uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vyniotinis su kreminiu sūriu ir uogomis
Autorius apie receptą: Biskvitinis vyniotinis - nuostabaus skonio skanėstas. Biskvitinis vyniotinis - nuostabaus skonio skanėstas. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių (L dydžio)
120 gramų cukraus
120 gramų kvietinių miltų
2 šaukštai vandens (karšto, virinto)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
Kremui:
280 gramų kreminio sūrio (kambario temperatūros)
80 gramų sviesto (minkšto)
80 gramų cukraus pudros (arba pagal poreikį)
pagal skonį vanilės
Papildomai:
100 gramų šokolado (pieniško arba juodo)
pagal poreikį aviečių uogienės (pertepimui)
pagal poreikį aviečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitui kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių.
2.
Į dubenį su baltymais įberti druskos ir trumpai paplakti iki kol susidarys šviesios putos. Tuomet palaipsniui berti cukrų, plakti iki baltos ir vientisos masės. Tai užtruks apie 8 - 10 minučių. Tuomet dėti po 1 trynį ir trumpai paplakti iki kol masė taps vientisa.
3.
Į dubenį su paruošta mase įsijoti miltus su kepimo milteliais, atsargiai išmaišyti. Plakti nereikia. Kai visi miltai išsimaišys, į kraštą atsargiai įpilti vandens ir dar kartą permaišyti.
4.
Kepimo formą (naudojau 40 x 30 cm) ištiesti kepimo popieriumi, supilti paruoštą tešlą, išlyginti ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 - 15 minučių. Man iškepė per 12 minučių.
5.
Kai biskvitas iškeps, apversti jį ant švaraus kepimo popieriaus lapo, nuimti popierių, ant kurio kepė ir atsargiai suvynioti į vyniotinį. Palikti atvėsti.
6.
Kremui į dubenį dėti sviestą, berti cukraus pudrą, dėti vanilės ir plakti iki vientisos, purios masės. Tuomet vis maišant dalimis sudėti kreminį sūrį.
7.
Biskvitą atsargiai išvynioti, aptepti aviečių uogiene, dėti kremą ir išlyginti per visą plotį. Sudėti avietes ir suvynioti į vyniotinį. Dėti į šaldytuvą 3 - 4 valandoms. Jei laikysite ilgiau, tuomet vyniotinį apvyniokite kepimo popieriumi ar maistine plėvele.
8.
Viršui į dubenėlį dėti šokoladą ir ištirpinti. Vyniotinį apšlakstyti šokoladu, papuošti avietėmis ar kitais mėgstamais priedais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital