Voveraičių apkepas su krevetėmis

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Voveraičių apkepas su krevetėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g šaldytų virtų krevečių
200 g virtų arba konservuotų voveraičių
po 3 šaukštus majonezo ir pomidorų padažo
40 g tarkuoto parmezano
40 g sviesto
šviežių prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšildytas krevetes nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite gabalėliais. Sumaišykite su grybais. Porcijos dydžio kepimo indelius ištepkite sviestu, į kiekvieną įkrėskite su majonezu sumaišyto pomidorų padažo, tada paskirstykite krevetes su grybais. Ant viršaus užkrėskite po šaukštelį to paties padažo, apibarstykite tarkuotu parmezanu, apšlakstykite lydytu sviestu ir 8-10 minučių pašaukite į karštą orkaitę. Tiekdami apibarstykite smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis.
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
marie
2010-08-15 12:10
super....skanumelis:) gaminsiu...aaaaaa....!!!:) Noriu:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital