Vokiški bulviniai blynai - traškūs, greiti ir skanūs

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 109)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 109)
Vokiški bulviniai blynai
Vokiški bulviniai blynai
Vokiški bulviniai blynai
Vokiški bulviniai blynai
Autorius apie receptą: Šiandieną be ilgų įžangų noriu pasidalinti puikiu vokišku patiekalu. Pasirodo bulvinius blynus kepa ne tik lietuvaičiai, ne tik slaviškos virtuvės, bet ir vokiečiai. Šiek Šiandieną be ilgų įžangų noriu pasidalinti puikiu vokišku patiekalu. Pasirodo bulvinius blynus kepa ne tik lietuvaičiai, ne tik slaviškos virtuvės, bet ir vokiečiai. Šiek tiek kitokie, bet labai skanūs. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai bulvių (didelių)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai miltų
50 gramų fermentinio sūrio
0.5 vieneto svogūnų
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio kepimo miltelių
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius, kepimo miltelius, miltus, druską ir pipirus.
2.
Bulves sutarkuokite smulkia tarka, šiek tiek nuspauskite. Dėkite sutarkuotą svogūną ir tarkuotą fermentinį sūrį.
3.
Į bulvių masę supilkite kiaušinių - miltų masę ir gerai išmaišykite.
4.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir šaukštu formuokite blynus. Kepkite po kelias minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai iškeps. Patiekite su pasirinktu padažu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (32)
Laura
2023-05-18 00:41
O Ka daryti,kad blynai nepritrauktu daug aliejaus i save ? ATSAKYTI
Saulė
2023-05-24 14:29
Blynai neišvengiamai prisigers aliejaus. Galima iškepus padėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų dalį riebalų. Na, bet galima bandyti kepti išvis be riebalų, tik tam reikia tokios keptuvės, prie kurios niekas nelimpa. ATSAKYTI
Irena
2023-05-27 22:09
Kepti vaflių keptuvėje ATSAKYTI
Virginija
2024-02-07 15:32
Niekada nedėkite į šaltą aliejų,jis turi būti gerai įkaitęs. Dedant į gerai įkaitintą aliejų, susidaro pluta kuri neleidžia įsigerti aliejuj,bet jie visvien pritraukia šiek tiek,po to dėti ant popierinių servetėlių. ATSAKYTI
Irma
2022-10-13 16:51
Nededu nė kiaušinių nei miltų.Sutarkuotas bulves nuspaudžiu ir pilu pieno,dedu pipirų ir druskos.Geriausiai blynai. ATSAKYTI
Rusne
2021-02-17 14:20
Na man tai gavosi skaniausi bulviniai blynai kuriuos esu valgiusi =) Ačiū ATSAKYTI
Regina
2021-02-16 14:11
Į bulvinius blynus aš dedu manų,įpjaustau svogūno,kartais ir česnako įtarkuoju,žalumynų,pipirų druskos,man labai skanu ATSAKYTI
Vita.
2021-02-16 10:36
Aš irgi pirmą kartą girdžiu tokį vokišką bulvinių blynų receptą. Pas tuos vokiečius, kur aš dirbau, tai receptas toks pat ,kaip lietuvių, tik jie valgo ne su grietine, o su obuolių tyre. Aišku, tų receptų ir įdomesnių galima prigalvoti. ATSAKYTI
Kamila
2021-02-09 10:06
Labai skaniai gavosi! Su traskia plutele. Niekad nebuvau kepusi bulviniu blynu. Paprastas ir labai aiskus receptas. ATSAKYTI
Zigmas
2020-10-07 20:03
Kiek teko matyti, tai vokiečiai bulvinius blynus ne kepa, o verda aliejuje, todėl ir gaunasi traški pluta ATSAKYTI
Stase
2022-10-14 23:59
Teisingai ATSAKYTI
Ieva
2020-05-12 15:32
Kiaušinius plakti elektriniiu plaktuku? ATSAKYTI
Virginija
2020-03-10 10:03
Nežinau,tokio recepto per 14 metų darbo Vokietijoje, įvairiose šeimose, neteko girdėti! Deda miltų ar džiūvėsių,tik tiek ATSAKYTI
Olia
2019-05-23 19:38
Mano recepte dar dedu varskes , labai skanu ATSAKYTI
Šarūnas Petras Brazinskas
2019-05-23 08:59
Amerikoniškas receptas dar paprastesnis 8 bulvės 150g smulkiai pjaustytų svogūnų,žiupsnelis druskos. Kepti ant silpnos ugnies keptuvėje su dangčiu. Skanaus visiems! ATSAKYTI
Inga
2019-05-22 19:06
Išplakti kiaušinio baltymus ir blynai iškyla kaip spurgos ATSAKYTI
420
2018-12-29 21:59
mano bulviniu blynu receptas pasiimi bulve ir nuskuti ATSAKYTI
AA
2018-09-16 01:20
Mano bulviniu blynu receptas: bulves, žiubsnelis druskos ir pipiru, šaukštas miltu... pasakiški bulviniai blynai... mano dieduko receptas visa gyvenima taip kepė ir dabar aš taip kepu :) pameginkit ir jus:))) ATSAKYTI
Lina
2019-03-17 20:16
Jie man irgi tobuli ATSAKYTI
Vytautas
2022-02-17 21:10
Vytautas dirbau fabrike Vokietijoj kur kepe bulvinius blynus su fetos sūriu ir špinataus nu neapsakomas skonis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital