Vištieną įtrinkite prieskoniais ir palaikykite 2 - 3 val. pasimarinuoti.
Tada blauzdeles apkepkite su sviestu ir sudėkite į troškintuvą.
Tame pačiame svieste apkepkite voveraites ir sudėkite ant vištienos.
Į troškintuvą sudėkite stambiai supjaustytą svogūną, česnakus, smulkintus svogūno laiškus, supilkite grietinę, pabarstykite druska. Įpilkite truputėlį vandens ir uždengę troškintuvą troškinkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, kol suminkštės mėsa.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!