Vištienos troškinys su bulvių košės kepure

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Vištienos troškinys su bulvių koše
Vištienos troškinys su bulvių koše
Vištienos troškinys su bulvių koše
Vištienos troškinys su bulvių koše
Autorius apie receptą: Dalinuosi labai paprastu užkepto troškinuko receptu, kuris pas mus namuose dingo žaibo greičiu. Pažaidimo gaminant yra, bet ne taip jau daug, kaip atrodo. Šis troškinukas man Dalinuosi labai paprastu užkepto troškinuko receptu, kuris pas mus namuose dingo žaibo greičiu. Pažaidimo gaminant yra, bet ne taip jau daug, kaip atrodo. Šis troškinukas man patiko netgi labiau negu kad pagal Beatos receptą kepta vištiena po sluoksniuotos tešlos dangčiu. Vaikai irgi valgė noriai, o ponas Samtis net pakartojimo prašė. Išvada? O išvada tokia, kad iš paprastų produktų galima susikurti beveik 10 balų vertą vakarienę. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai bulvių
500 gramų vištienos (naudojau nuo kulšelių nupjauta mėsą)
2.5 stiklinės pieno
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
0.5 stiklinės žaliųjų žirnelių
5 vienetai pievagrybių
1/4 stiklinės miltų
3 skiltelės česnako
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas dižono garstyčių
1 šaukštas citrinų sulčių
1 vienetas rozmarino (šakelės, šviežio)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves nulupti, supjaustyti mažais gabaliukais. Tada išvirti, nupilti vandenį ir įpilti 1/2 stiklinės pieno. Įberti druskos, įdėti šaukštą sviesto ir sutrinti.
2.
Keptuvėje ištirpinti likusį sviestą ir apkepti smulkintus svogūnus, česnakus, tarkuotas morkas. Sudėti nedideliais gabaliukais pjaustytą vištieną, pjaustytus pievagrybius ir pakepinti. Suberti miltus ir pamaišyti.
3.
Sumaišykite pieną, garstyčias, citrinos sultis, rozmarino lapelius ir šiuo mišiniu užpilkite keptuvės turinį. Patroškinkite kelias minutes. Suberkite žirnelius, išmaišykite ir patroškinkite porą minučių.
4.
Keptuvės turinį sudėti į kepimo indą, tolygiai uždėti bulvių košės ir dėti į orkaitę. Kepti 6 minutes 200 C laipsnių orkaitėje, kad bulvių košė apskrustų ir susigertų vištienos troškinio kvapas.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Valentas
2020-04-17 11:22
Gal galite patikslinti kokie žirneliai tinka? Šaldyti, žali, konservuoti? Dėkui. ATSAKYTI
Agnė
2020-04-17 14:24
Geriausiai tiktų švieži arba šaldyti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital