Vištienos takai su ant grotelių keptais smidrais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos takai su ant grotelių keptais smidrais
Autorius apie receptą: Tortilijos įdarytos ant grotelių kepta vištiena, traškiais smidrais ir gardžiais avokadais. Tikra skonių bomba! Tortilijos įdarytos ant grotelių kepta vištiena, traškiais smidrais ir gardžiais avokadais. Tikra skonių bomba! Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos šlaunelių mėsos
8 vienetai tortilijų ("Santa Maria" mažų arba "Santa Maria" vidutinių)
250 gramų smidrų
230 gramų salsa padažo su daržovių gabaliukais (naudojome "Santa Maria")
200 mililitrų grietinės
2 vienetai avokadų
70 gramų sultenių
1 vienetas žaliųjų citrinų
28 gramai fajita prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria")
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenyje sumaišykite vištieną su Fajita prieskonių mišiniu.
2.
Kepkite vištieną ant griliaus ant vidutinės kaitros maždaug 5 minutes iš kiekvienos pusės arba kol vištienos temperatūra viduje pasieks 73 °C.
3.
Kol vištiena kepa, supjaustykite raudonąjį svogūną plonais griežinėliais ir suberkite į dubenį. Užpilkite žaliosios citrinos sultimis ir įberkite cukraus. Sumaišykite ir padėkite į šalį.
4.
Išskobkite avokadus ir supjaustykite pailgomis juostelėmis.
5.
Smidrus vieną kartą perpjaukite išilgai ir kepkite ant grotelių apie 2 minutes. Kepdami porą kartų apverskite. Leiskite šiek tiek atvėsti ir supjaustykite mažesniais gabalėliais. Pagardinkite druska.
6.
Iškeptą vištieną supjaustykite plonais griežinėliais.
7.
Pašildykite tortilijas ir įdarykite jas salotinėmis sultenėmis, smidrais, avokadu ir vištiena. Ant viršaus užpilkite grietinės, marinuotų raudonųjų svogūnų ir Salsos padažo.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital