Vištienos subproduktų paštetas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Vištienos subproduktų paštetas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg vištų kepenėlių
0,5 kg vištų skrandukų
100 g margarino
2 svogūnai
4 kiaušiniai
1/2 šaukštelio cukraus
druska
pipirai
3 lauro lapai (Lauro lapas)
aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėles pakepame su aliejumi ir troškiname nedideliame kiekyje vandens 15-20 min. Baigdami troškinti įdedame 2 lauro lapus. Atšaldome. Skrandukus verdame pasūdytame vandenyje. Baigdami virti įdedame lauro lapą. Atšaldome. Svogūnus susmulkiname ir pakepame su margarinu (100 g), pabarstome cukrumi, druska, pipirais. Kepenėles, skrandukus, svogūnus ir kietai virtus kiaušinius kelis kartus permalame mėsmale, supilame nuo svogūnų kepimo likusį margariną ir gerai išmaišome. Šią masę sukrečiame į aliejumi pateptą dubenį. Paslegiame ir 2 val. laikome šaltai.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital