Autorius apie receptą:
Taip paruoštos širdelės pavyksta minkštutės ir sultingos. Puikus būdas nustebinti artimiuosius ir svečius.
Taip paruoštos širdelės pavyksta minkštutės ir sultingos. Puikus būdas nustebinti artimiuosius ir svečius.
Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų
vištų širdelių
1 šaukštas
pomidorų pastos
3 skiltelės
česnako
2 žiupsniai
prieskonių mišinio
(mėgiamo, pvz. provanso žolelių ar kito)
1 šaukštelis
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos širdeles dedu į dubenį.
2.
Beriu druską, dedu pomidorų pastą, smulkiai sukapotą (arba išspaustą) česnaką, prieskonius ir pilu šlakelį aliejaus.
3.
Viską gerai rankomis išmaišau. Maišau tol, kol nebejaučiu druskos kristalų.
4.
Tada širdeles glaudžiai veriu ant iešmo persmeigdama per patį vidurį.
5.
Kepu virš karštų anglių, po 4-5 min iš kiekvienos pusės (širdelių svarbu neperkepti, nes bus kietos).