Vištienos širdelių iešmeliai - kepti ant grilio

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Vištienos širdelių iešmeliai - kepti ant grilio
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Vištienos širdelių iešmeliai - kepti ant grilio
Vištienos širdelių iešmeliai - kepti ant grilio
Autorius apie receptą: Taip paruoštos širdelės pavyksta minkštutės ir sultingos. Puikus būdas nustebinti artimiuosius ir svečius. Taip paruoštos širdelės pavyksta minkštutės ir sultingos. Puikus būdas nustebinti artimiuosius ir svečius. Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištų širdelių
1 šaukštas pomidorų pastos
3 skiltelės česnako
2 žiupsniai prieskonių mišinio (mėgiamo, pvz. provanso žolelių ar kito)
1 šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos širdeles dedu į dubenį.
2.
Beriu druską, dedu pomidorų pastą, smulkiai sukapotą (arba išspaustą) česnaką, prieskonius ir pilu šlakelį aliejaus.
3.
Viską gerai rankomis išmaišau. Maišau tol, kol nebejaučiu druskos kristalų.
4.
Tada širdeles glaudžiai veriu ant iešmo persmeigdama per patį vidurį.
5.
Kepu virš karštų anglių, po 4-5 min iš kiekvienos pusės (širdelių svarbu neperkepti, nes bus kietos).
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital