Vištienos šašlykai orkaitėje ispaniškai

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vištienos šašlykai orkaitėje ispaniškai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sultingi, sotūs ir labai skanūs iešmeliai, kuriuos paprasta pasiruošti namuose, o ir neužima daug laiko. Jei mėgstate aštriai, galima berti aitriosios paprikos miltelius, o Sultingi, sotūs ir labai skanūs iešmeliai, kuriuos paprasta pasiruošti namuose, o ir neužima daug laiko. Jei mėgstate aštriai, galima berti aitriosios paprikos miltelius, o patiekti labai skanu su naminiu česnakiniu padažu, pikantišku ar kokiu tik mėgstate. (...daugiau) Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
450 gramų vištų šlaunelių (be kaulų ir odos)
60 gramų alyvuogių aliejaus
1 šaukštas rūkytos paprikos miltelių (arba pagal skonį)
3 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
3 šaukštai petražolių (smulkintų, galima naudoti džiovintas)
2 šaukšteliai malto kumino (arba pagal skonį)
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio (arba pagal skonį)
1 žiupsnelis druskos (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį berti raudonėlį, kuminą, druską, petražoles, pilti aliejų, dėti smulkiai pjaustytą arba įspaustą česnaką, gerai išmaišyti.
2.
Vištienos šlauneles supjaustyti vieno kąsnio gabalėliais, sudėti į paruoštą marinatą, gerai permaišyti. Tuomet uždengti maistine plėvele ar dangteliu ir palikti marinuotis per naktį šaldytuve. Jei neturite laiko, galima marinuoti bent valandą.
3.
Medinius iešmelius pamirkyti vandenyje 30 minučių. Vištienos gabalėlius suverti ant medinių iešmelių.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje ant grotelių 15-20 minučių, kol iškeps. Galima kepti elektriniame grilyje, tuomet kepkite 8 - 10 minučių. O jei jau atidarėte lauko kepimo sezoną, galima kepti ir grilyje iki kol iškeps.
Patarimai:
Padažui labai tinka pomidorų padažas ar Chimichurri. Jam paruošti reikės: 1 paprikos, 1 svogūno, 4 skiltelių česnako, pundelio petražolių, kalendros, 1 šaukšto džiovinto raudonėlio, 1 šaukštelio maltos paprikos miltelių, 1 šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių, 1 šaukštelio druskos, žiupsnio pipirų, 30 ml raudonojo vyno acto, 1 šaukšto citrinų sulčių ir 40 ml alyvuogių aliejaus. Tuomet viską, išskyrus aliejų, sudėti į elektrinį maisto smulkintuvą ir susmulkinti. Supilti aliejų ir išmaišyti.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital