1.
Į dubenėlį pilti balzaminį actą, alyvuogių aliejų, vandenį, berti itališkas žoleles, įspausti česnaką arba suberti smulkiai kapotą, dėti medaus, berti druskos ir gerai išmaišyti. Į atskirą dubenėlį įpilti 6 šaukštus paruošto marinato ir atidėti, jį naudosime salotų apšlakstymui prieš tiekiant.
2.
Vištienos krūtinėles padalinti išilgai pusiau, tokiu būdu bus keturi gabalėliai.
3.
Į dubenėlį su marinatu sudėti vištienos krūtinėlę, permaišyti, kad visi gabalėliai pasidengtų marinatu ir palikti pastovėti apie 15 minučių.
4.
Graikinius riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje iki paskleis malonų aromatą. Baigiant skrudinti galima įberti šiek tiek mėgiamų prieskonių (man patinka Cajun prieskonių mišinys) ir žiupsnelį druskos, bet tas nebūtina.
5.
Pomidorą ir fetos sūrį supjaustyti kubeliais.
6.
Keptuvę įkaitinti, dėti vištienos krūtinėlės gabalėlius ir kepti iš abiejų pusių apie 7 minutes iki kol iškeps.
7.
Vištieną supjaustyti juostelėmis.
8.
Į dubenį dėti salotų lapus, tuomet vištieną, pomidorus, fetos sūrį, riešutus, pašlakstyti atidėtu padažu ir tiekti. Viską galima serviruoti viename dideliame dubenyje arba dalinti į atskiras lėkštes.