Vištienos krūtinėlė gaiviame grietinėlės padaže

AUTORIUS:
Indrė, Gaminu sau,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vištienos krūtinėlė gaiviame grietinėlės padaže
Vištienos krūtinėlė gaiviame grietinėlės padaže
Vištienos krūtinėlė gaiviame grietinėlės padaže
Autorius apie receptą: Labai skanus ir sotus patiekalas, kurio aromatas prie stalo privilios visus šeimos narius. Labai skanus ir sotus patiekalas, kurio aromatas prie stalo privilios visus šeimos narius. Indrė, Gaminu sau
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų vištienos krūtinėlės
120 gramų sviesto
100 gramų vištienos sultinio
10 vienetų smidrų
100 gramų grietinėlės
4 skiltelės česnako
2 šaukštai medaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti juostelėmis, sudėti į dubenį, berti druską, pipirus, įtrinti.
2.
Į keptuvę (kurią galima naudoti kepimui orkaitėje) dėti 60 gramų sviesto, ištirpinti, tuomet sudėti medų, išmaišyti ir sudėti vištieną. Kepti iš visų pusių po 2 minutes. Vištieną atidėti.
3.
Į tą pačią keptuvę dėti likusį sviestą, ištirpinti, dėti smulkintą česnaką ir kepti apie 1 minutę. Tuomet pilti sultinį, grietinėlę, berti druską ir pipirus, pilti citrinos sultis. Leisti viskam pavirti 5 minutes.
4.
Į kitą keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti smidrus ir porą minučių pakepti.
5.
Į keptuvę su paruoštu padažu sudėti vištieną, smidrus, citrinos griežinėlius.
6.
Keptuvę dėti į įkaitintą iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti apie 15 minučių.
Patarimai:
Jei keptuvės, kurią galima naudoti kepimui orkaitėje, nenaudojate, paruoštą vištieną su padažu ir smidrais galima sukrėsti į kepimo indą, tuomet pašauti į orkaitę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital