Vištienos kepsneliai tešloje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vištienos kepsneliai tešloje
Autorius apie receptą: Ką gaminsiu rytdienai, dažniausiai suplanuoju iš vakaro. Vištienos šlaunelių mėsą užsimarinavau iš vakaro, o šiandien prikepiau gardžių kepsnelių tešloje. Taigi, Ką gaminsiu rytdienai, dažniausiai suplanuoju iš vakaro. Vištienos šlaunelių mėsą užsimarinavau iš vakaro, o šiandien prikepiau gardžių kepsnelių tešloje. Taigi, pietūs buvo pagaminti žaibišku greičiu ir labai gardūs. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo vištienos šlaunelių mėsos
pagal skonį prieskonių paukštienai
pagal skonį česnakiniai pipirai
pagal skonį persilado prieskonių
pagal skonį druskos
pagal poreikį sezamo sėklų (nebūtina)
pagal skonį kokosų aliejaus (arba kito aliejaus)
Mirkymui:
2 vienetai kiaušinis
6 šaukštai vandens
2 šaukštai kvietinių miltų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos šlaunelių mėsą kiek pamušti mėsos muštuku, kad šiek tiek būtų plonesni gabaliukai.
2.
Pagardinti prieskoniais paukštienai, česnakiniais pipirais, persilado prieskoniais, druska.
3.
Į dubenėlį įmušti kiaušinį, pilti vandenį, berti miltus ir išplakti. Masė turėtų būti grietinės tirštumo.
4.
Kiekvieną šlaunelių mėsos gabalėlį pamirkyti paruoštame plakinyje.
5.
Į keptuvę dėti kokosų aliejaus, ištirpinti, dėti šlaunėlių mėsos gabaliukus ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes iki kol apkeps, pabarstyti sezamo sėklomis ir kepti iki kol iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital