Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 litras | vištienos sultinio (arba daržovių) | |
500 gramų | pievagrybių (naudojau ruduosius, bet tinka ir baltieji) | |
400 gramų | vištienos šlaunelių mėsos (arba krūtinėlės, bet tada virkite trumpiau) | |
100 mililitrų | grietinėlės, 30% riebumo (arba grietinės) | |
100 gramų | sūrio su melsvuoju pelėsiu (naudojau VILVI Memel Blue) | |
10 vienetų | saulėje džiovintų pomidorų | |
1 vienetas | svogūnų | |
4 skiltelės | česnako | |
1 šaukštelis | džiovintų bazilikų | |
1 šaukštelis | džiovinto raudonėlio | |
1 šaukštelis | džiovintų čiobrelių | |
2 vienetai | lauro lapų | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Kepimui: | ||
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus |