Vištienos ir bulvių bombos su gaiviu agurkų padažu

AUTORIUS:
Odeta Morozienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos ir bulvių bombos su gaiviu agurkų padažu
Vištienos ir bulvių bombos su gaiviu agurkų padažu
Vištienos ir bulvių bombos su gaiviu agurkų padažu
Vištienos ir bulvių bombos su gaiviu agurkų padažu
Vištienos ir bulvių bombos su gaiviu agurkų padažu
Vištienos ir bulvių bombos su gaiviu agurkų padažu
Autorius apie receptą: Prisiminiau seną, tačiau labai gerą ir seniai gamintą patiekalą. Šį kartą gaminau iš vištienos kulšelių mėsytės. Prisiminiau seną, tačiau labai gerą ir seniai gamintą patiekalą. Šį kartą gaminau iš vištienos kulšelių mėsytės. Odeta Morozienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
700 gramų bulvių
500 gramų vištienos kulšelės (mėsos arba krūtinėlės)
1 šaukštas majonezo
1 skiltelė česnako
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
Pirmas variantas:
150 gramų majonezo
150 gramų graikiško jogurto (arba grietinės)
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų (arba 1 trumpavaisio)
1 skiltelė česnako
pagal skonį krapų (šviežių arba šaldytų)
Antras variantas:
150 gramų majonezo
150 gramų pomidorų padažo
2 vienetai marinuotų agurkų
1 skiltelė česnako
pagal skonį prieskoninių žolelių (naudojau petražoles ir bazilikus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais, bulves supjaustyti šiaudeliais ar griežinėliais, mažais kubeliais.
2.
Į dubenį dėti vištieną, bulves, majonezą, įspausti česnaką, berti prieskonius ir išmaišyti.
3.
Pasiruošti tris folijos lapus ir ant kiekvieno lapo sluoksniuoti bulves su vištiena. Tuomet užvynioti foliją.
4.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje 45 minutes.
5.
Pirmam padažui paruošti česnaką sutrinti, agurką smulkiai supjaustyti, viską suberti į dubenėlį ir išmaišyti, dėti majonezą, jogurtą, berti krapus, išmaišyti.
6.
Antram padažui paruošti, į dubenėlį dėti majonezą, pomidorų padažą, įspausti česnaką, berti prieskonines žoleles, smulkiais kubeliais pjaustytus marinuotus agurkėlius ir gerai išmaišyti.
AUTORIUS: Odeta Morozienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital