Vištienos grynuoliai - traškūs išorėje ir nuostabiai sultingi viduje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos grynuoliai (traški vištiena)
Vištienos grynuoliai (traški vištiena)
Vištienos grynuoliai (traški vištiena)
Vištienos grynuoliai (traški vištiena)
Autorius apie receptą: Šie vištienos grynuoliai superiniai!!! Nors darbo ir daugiau. Vyras sako, kad jie beveik tokie, kokius galima nusipirkti McDonald's greito maisto restoranuose (kalbu apie chicken mc Šie vištienos grynuoliai superiniai!!! Nors darbo ir daugiau. Vyras sako, kad jie beveik tokie, kokius galima nusipirkti McDonald's greito maisto restoranuose (kalbu apie chicken mc nuggets)... na ar panašūs ar ne, bet skonis nuostabus, toks viduje sultingas, o išorėje traški plutelė, mmm... vėl jų noriu (...daugiau) Reda, Miss Dish
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
450 gramų vištienos krūtinėlės
70 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
1 šaukštelis prieskonių vištienai
0.5 šaukštelio prieskonių paukštienai (nebūtina)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Apvoliojimui:
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek maltų džiūvėsėlių
šiek tiek miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėlės filė sumalti (pirkta jau sumalta krūtinėlė netinka, nes ji būna per daug skysta), suberti tarkuotą sūrį, prieskonius, druską, pipiriukus ir gerai išminkyti. Iš masės formuoti nedidelius pailgus kukuliukus (maždaug nykščio ilgio tik šiek tiek putlesnius). Tada volioti juos į miltus, į kiaušinių plakinį ir galiausiai į džiūvėsėlius.
2.
Į keptuvę pilti aliejaus (maždaug tiek, kad sudėjus kukuliukus, juos apsemtų iki pusės), gerai įkaitinti ir vieną po kito sudėti vištienos grynuolius, kaitrą sumažinti iki vidutinės ir kepti kol iš abiejų pusių gražiai apskrus, taps gražios auksinės spalvos (nepamiršti vartyti).
3.
P.s. Išimant juos iš keptuvės sudėkite ant popierinio rankšluostėlio, kad sugertų aliejaus perteklių.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis