Vištienos faršo lizdeliai

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos faršo lizdeliai
Autorius apie receptą: Idėja šeimos pietums, kuomet beveik visą darbą atlieka orkaitė. Šie vištienos faršo lizdeliai su sūrio įdaru gali būti kepami su mažomis bulvytėmis. Idėja šeimos pietums, kuomet beveik visą darbą atlieka orkaitė. Šie vištienos faršo lizdeliai su sūrio įdaru gali būti kepami su mažomis bulvytėmis. Vilma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos faršo
1 vienetas kiaušinių
2 skiltelės česnako (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Įdarui:
100 gramų fermentinio sūrio
100 gramų grietinės
1 pundelis krapų (smulkintų)
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į faršą įmušti kiaušinį. Sudėti smulkintą česnaką, suberti druską, pipirus ir viską išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Įdarui smulkia tarka sutarkuojamas sūris, įdedama grietinės, smulkinto česnako ir krapų ir viską išmaišoma bei pagardinama druska bei pipirais.
3.
Rankomis gnybiame faršo ir kepimo inde, išklotame kepimo popieriumi, formuojame "lizdelius", į jų vidų dedame įdarą.
4.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
AUTORIUS: Vilma
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Saulius
2021-12-11 16:02
Išbandyta, rekomenduoju. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital