Vištienos drebučiai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Vištienos drebučiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 vištų krūtinėlės
1 raudona saldžioji paprika
1 žalai saldžioji paprika
1 dėžutė konservuotų kukurūzų
1 l vištienos sultinio
2,5 šaukštai želatinos
3 šaukštai druskos
pipirų žirneliai
lauro lapai (Lauro lapas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų krūtinėles išverdame vandenyje su prieskoniais. Paprikas supjaustome kubeliais. Vienoje stiklinėje atšalusio sultinio išbrinkiname želatiną. Vištieną supjaustome kubeliais. Išbrinkusią želatiną ištirpiname ir į ją įpilame dar 3 stiklines sultinio bei actą. Į formą pilame 0,5 stiklinės sultinio su želatina ir laukiame, kol sustings. Tada išdėliojame vištieną ir užpilame sultinio, kad mėsa nepajudėtų iš vietos. Kai drebučiai vėl sustingsta, tada iš eilės dedame daržovių bei pilame sultinio sluoksnius, vėl dedame daržoves, sumaišytas su vištiena, ir pilame sultinį. Drebučius laikome šaltai 3-4 val., kad visiškai sustingtų. Prieš patiekdami formą su drebučiais panardiname į šiltą vandenį ir, truputį palaikę, išverčiame į lėkštę. Prie šių drebučių tinka neaštrūs padažai, sumaišyti su majonezu.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital