Vištiena orkaitėje su marinuotais agurkėliais ir sūriu

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Vištiena orkaitėje su marinuotais agurkėliais ir sūriu
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Atrodo, jog jau visi vištienos paruošimo būdai jau yra išragauti, išmėginti, tačiau tokią skanią, pikantišką aš valgiau pirmą kartą ir tikrai ne paskutinį. Labai Atrodo, jog jau visi vištienos paruošimo būdai jau yra išragauti, išmėginti, tačiau tokią skanią, pikantišką aš valgiau pirmą kartą ir tikrai ne paskutinį. Labai paprasta paruošti, o iškepa taip gardžiai ir sočiai, kad norėsis gaminti dar ne vieną ir ne du. (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos krūtinėlės (2-3 gabalėkių)
150 gramų mocarela sūrio (tarkuoto, arba fermentinio)
5 vienetai marinuotų agurkų (arba pagal skonį)
2 šaukštai grietinės (riebios)
1 šaukštas majonezo
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 šaukšteliai prieskonių vištienai (mėgiamų)
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 šaukštelis česnako miltelių
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180 C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be ventiliatoriaus).
2.
Vištienos krūtinėles perpjauti išilgai per pusę, sudėti į dubenį, berti prieskonius vištienai, druską, pipirus, saldžiosios paprikos, česnako miltelius, raudonėlį ir gerai įtrinti, sudėti į kepimo formą.
3.
Padažui agurkus supjaustyti kuo smulkesniais kubeliais, suberti į dubenį, dėti grietinę, majonezą, berti tarkuotą sūrį ir išmaišyti.
4.
Svogūną supjaustyti plonais griežinėliais ir suberti ant vištienos.
5.
Paruoštą padažą paskirstyti ant vištienos gabalėlių viršaus.
6.
Kepti įkaitintos iki 180 C orkaitės vidyryje apie 30 min. Patiekiant galima pabarstyti žalymynais, pvz. petražolėmis ar svogūnų ar česnakų laiškais.
AUTORIUS: Emilija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Beata
2024-01-27 19:52
Labai skanus receptas, prie vištienos dar bulvių (laivelių) pridėjau su prieskoniais. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital