Viščiukas padaže su sezamais

AUTORIUS:
Saule
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Viščiukas padaže su sezamais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 (1,3 kg) viščiukas 
1 šaukštas miltų
1 šaukštelis druskos
2 šaukšteliai maltų saldžiųjų paprikų
4 šaukštai sezamų
375 ml raudonojo vyno
1 svogūnas
400 g pievagrybių
125 ml grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viščiuką supjaustyti į 8 dalis.  Kiekvieną gabaliuką nuplauti ir nusausinti popierine servetėle. Viščiuko gabaliukus apvolioti miltų, druskos ir paprikų miltelių mišinyje, dėti į gilų keptuvą ir apkepti iš visų pusių su aliejumi, kol gražiai pagels. Užpilti vynu ir 25 minutes troškinti uždengtame keptuve. Retkarčiais vištieną apversti. Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais ir suberti į keptuvą su vištiena. Grybus nuvalyti, nuplauti (jei reikia), kepurėles ir kotelius supjaustyti griežinėliais ir suberti į keptuvą likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos. Padažui troškinimo metu išsiskyrusias sultis sumaišyti su grietine ir pasūdyti. Prieš patiekiant vištieną užpilti paruoštu padažu bei sezamais.
AUTORIUS: Saule
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital