Viščiukas havajietiškai

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Viščiukas havajietiškai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vidutinio dydžio viščiukas
250 ml vandens
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
1 puodukas smulkiai supjaustytų ananasų (tinka konservuoti ir švieži)
3 šaukštai smulkiai pjaustytų saldžiųjų žalių paprikų
0,6 puoduko kokoso drožlių (1 puodukas - 250 ml)
Druskos
Pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viščiuką išdarinėti, gerai nuplauti, perpjauti per pusę, pabarstyti druska, pipirais.
Į karščiui atsparų indą supilti vandenį su sultiniu ir dėti viščiukų gabaliukus vieną šalia kito oda i viršų.
Neuždengti.
Kepti 180° C temperatūros karščio orkaitėje, kol viščiuko oda gražiai pagels, o mėsa taps minkšta.
Kartas nuo karto aplieti esančiu sultiniu.
Išimti iš orkaitės, apdėti ananasais bei paprikos gabaliukais ir kokoso drožlėmis.
Sandariai uždengti folija ir dar kepti 30 minučių.
AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital