Soti pomidorinė sriuba su faršu ir pupelėmis

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Pomidorinė sriuba su faršu pupelėmis
Autorius apie receptą: Niekada neatsibostanti, labai gardi ir soti sriuba. Niekada neatsibostanti, labai gardi ir soti sriuba. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
800 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (be odelių)
500 gramų jautienos faršo
1 skardinė konservuotų raudonųjų pupelių
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
1 vienetas saldžiosios paprikos
3 šaukštai pomidorų pastos
4 skiltelės česnako
1 šaukštelis prieskonių mėsai
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį aitriosios paprikos
pagal skonį druskos
Patiekiant:
50 gramų kietojo sūrio
šiek tiek tortilijų traškučių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Puode, kuriame virsite, šiek tiek pakepame smulkiai pjaustytus svogūnus iki gražiai auksinės spalvos. Sudedame stambiai tarkuotas morkas, kubeliais supjaustytą papriką, kapotą česnaką ir dar porą minučių pakepame.
2.
Sudedame jautienos faršą, mentele jį gerai išskirstome, kad neliktų gumuliukų.
3.
Kai mėsą šiek tiek apkeps, pripilame apie 2 litrus vandens, sudedame prieskonius. Visada šiai sriubai naudoju Santa Maria prieskonius (Taco Spice Mix Original). Prieskonių kiekį reguliuojame pagal save, atsižvelgdami į tai, ar norisi aštriau, ar švelniau.
4.
Supilame smulkintus konservuotus pomidorus, dedame pomidorų pasta. Paverdame apie 20-30 minučių (galima ir ilgiau, bus tik skaniau).
5.
Į virimo pabaigą sudedame pupeles. Kadangi pupelės jau virtos, po jų sudėjimo ilgai virti nereikia.
6.
Sriubą pateikiame pabarstę su tarkuotu kietuoju sūriu, tortilijų traškučiais arba su skrudinta balta duonele.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital