Visada pavykstantis šviesus biskvitas tortui pagal Andželiką

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Šviesus biskvitas tortui
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 vienetai kiaušinių (L dydžio)
90 gramų cukraus
90 gramų miltų
30 gramų sviesto (ištirpinto)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą ištirpinti ir palikti atvėsti iki kambario temperatūros.
2.
Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus trumpai išplakti, kol pradės baltuoti, tada suberti 45 gramus cukraus ir išplakti iki standumo.
3.
Trynius išplakti su likusiu cukrumi iki purios, baltos, standžios masės. Atsargiai į trynius įmaišyti baltymus.
4.
Miltus persijoti su kepimo milteliais ir atsargiai, dalimis įmaišyti į kiaušinių masę. Galiausiai supilti atvėsusį sviestą ir dar kartelį atsargiai permaišyti.
5.
Torto formos (naudojau 20 cm skersmens) dugną iškloti keimo popieriumi, patepti aliejumi, supilti tešlą, palyginti viršų ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 35 minutes. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku.
6.
Iškepus, palikti atvėsti, tada išimti iš formos, apversti ant grotelių ir palikti visiškai atvėsti. Iš šio biskvito išeina 3 torto padai. Pjaustyti biskvitą galima po 6 valandų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital