Virtų bulvių dubenėliai

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Virtų bulvių dubenėliai
Virtų bulvių dubenėliai
Virtų bulvių dubenėliai
Autorius apie receptą: Lengvai gaminami ir skanūs. Lengvai gaminami ir skanūs. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas bulvių (virtų su lupena)
250 gramų bulvių krakmolo
1 vienetas kiaušinių trynių
pagal poreikį druskos
pagal poreikį lašinukų
pagal poreikį svogūnų
Virimui:
1 šaukštas bulvių krakmolo (kupinas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Atvėsintas virtas bulves nulupti, sutarkuoti smulkia burokėlių tarka arba sumalti. Geriau naudoti vakarykštes virtas bulves su lupena.
2.
Tarkuotas bulves padalinti į 4 dalis. Įmaišyti krakmolą per keturis kartus į visas padalintų bulvių dalis. Krakmolo kiekį reguliuojate patys, nes bulvės skirtingos. Įberti žiupsnelį druskos, įmaišyti kiaušinio trynį. Viską gerai išmaišyti.
3.
Gnybti masės ir formuoti nedidelius dubenėlius.
4.
Pusėje stiklinės šalto vandens išmaišyti kupiną šaukštą krakmolo, supilti į verdantį pasūdytą vandenį ir užvirus, sudėti dubenėlius. Kai iškils į paviršių, virti apie 2 min.
5.
Lašinukus stambiai sumalti, svogūną smulkiai supjaustyti.
6.
Lašinukus su svogūnais apkepti. Pagardinti druska, kitais pasirinktais prieskoniais.
7.
Tiekti su spirgučiais.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital