Virtinukai su razinomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 252)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 252)
Virtinukai su razinomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
50 g minkšto sviesto
1 šaukštas cukraus
2 kiaušiniai
žiupsnelis druskos
250 g liesos varškės
65 g manų kruopų
2 šaukštai razinų
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į sviestą, ištirpintą su cukrumi, vieną po kito sukant įmušti kiaušinius. Sudėti pasūdytą varškę ir palaipsniui suberti manų kruopas. Palikti pusvalandžiui, kad išbrinktų. Puode užvirinti pasūdytą vandenį. Iš paruoštos tešlos daryti virtinukus ir mesti juos į verdantį vandenį. Po ti, kai virtinukai iškils į paviršių, virti dar 12 minučių. Į dubenį įdėti lėkštutę dugnu į viršų. Virtinukus išgriebti graibštu, nuvarvinti ir dėti į dubenį. Virtinukai nemirks vandenyje, nes jis kaupsis po lėkštute. Virtinukus užpilti su sviestu pakepintais džiūvėsėliais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
vita781
2011-01-23 19:12
O kur dedam razinas? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital