Virtiniai su raugintais kopūstais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Virtiniai su raugintais kopūstais
Virtiniai su raugintais kopūstais
Virtiniai su raugintais kopūstais
Virtiniai su raugintais kopūstais
Virtiniai su raugintais kopūstais
Autorius apie receptą: Rodosi, kokių tik įdarų virtiniams nesame bandę? Daržoves, grybus, varškę, bulvių košę, uogas žinome turbūt visi, o štai apie tai, kad raugintais kopūstais įdaromi ne tik Rodosi, kokių tik įdarų virtiniams nesame bandę? Daržoves, grybus, varškę, bulvių košę, uogas žinome turbūt visi, o štai apie tai, kad raugintais kopūstais įdaromi ne tik mieliniai pyragėliai, bet ir virtiniai, sužinojau tik šių dienų kontekste. Slavų virtuvėse šie virtiniai žinomi nuo seno, pavasariop, kai žmonės norėdavo greičiau suvartoti raugintų kopūstų bačkų turinį, jais gardindavo viską, net lietinius blynus. O mane pasiekusiu ir išbandytu virtinių receptu mielai pasidalinsiu ir su jumis. (...daugiau) Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
315 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų vandens
30 gramų grietinės
Įdarui:
2 saujos raugintų kopūstų
1 vienetas svogūnų
50 gramų karštai rūkytos šoninės
Kepimui:
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus, vandenį ir grietinę sumaišykite dubenyje ar virtuvinio kombaino tešlos ruošimo inde iki vientisos masės. Atidėkite pusvalandžiui pailsėti ir subręsti.
2.
Šoninę supjaustykite nedideliais gabaliukais. Į keptuvę pilkite aliejų ir jam įkaitus, berkite nedideliais kubeliais supjaustytus svogūnus. Jiems pradedant skaidrėti, sudėkite šoninę, raugintus kopūstus ir vis pamaišant kepkite, kol išgaruos visi skysčiai. Palikite atvėsti.
3.
Tešlą plonai iškočiokite ir plonasiene stikline išpjaukite apskritimus. Iš nurodyto kiekio produktų pagaminsite apie 30 virtinių.
4.
Dėkite po šaukštelį įdaro, kraštus užspauskite ir sutvirtinkite šakute ar užlenkiant kaip kibinus, pirštais formuojant pynutę.
5.
Didesniame puode užkaiskite 2/3 tūrio vandens, sūdyti nebūtina, sūraus skonio užteks įdare.
6.
Į verdantį vandenį leiskite virtinius ir jiems iškilus į vandens paviršių virkite apie 4 minutes. Išgriebkite iš vandens tiesiai į lėkštes.
7.
Tiekite karštus su grietine ir šviežiomis žolelėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital