Virti artišokai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Virti artišokai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g Artišokų
1 v. š. citrinų sulčių
1 v. š. aliejaus
1 skiltelės česnako
4 - 6 juodųjų pipirų
Druskos 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Artišokus žemyn galva sudėkite į aukštą puodą, įpilkite maždaug trečdalį jo tūrio vandens, dėkite šaukštelį citrinų sulčių, šaukštą aliejaus, įmeskite česnako skiltelę, kelis juoduosius pipirus, įberkite druskos ir virkite, kol suminkštės ir lengvai lupsis žvynai (apie pusvalandį). Išgriebę iš vandens, padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nudžiūtų. Valgykite šiltus arba šaltus. Valgydami lupkite po vieną lapelį, mirkykite, pavyzdžiui, į pirktinį prancūzišką prieskoninių žolelių ar naminį majonezo ir smulkintų šviežių prieskoninių žolelių padažą ir dantimis išgremžkite vidinę lapelio dalį. Paskui nuo žiedo peiliu ir šakute nupeškite plaukelius, jį susmulkinkite ir skanaukite.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital