Vienos porcijos Medaus pyragas

AUTORIUS:
Skanumynas,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vienos porcijos Medaus pyragas
Autorius apie receptą: Labai tinka, kai nesinori ruošti didelio torto, o tik tam vienam norui numalšinti! Medaus gerbėjai, išsisaugokite šitą super greitą ir paprastą receptą, nes skonis, kvapas, Labai tinka, kai nesinori ruošti didelio torto, o tik tam vienam norui numalšinti! Medaus gerbėjai, išsisaugokite šitą super greitą ir paprastą receptą, nes skonis, kvapas, viskas tiesiog prilygsta medučiui. (...daugiau) Skanumynas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
Pagrindui:
1 vienetas kiaušinių (mažo)
40 gramų kvietinių miltų
1 šaukštas pieno
1 šaukštelis sviesto (tirpinto)
1 šaukštelis medaus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Kremui:
80 gramų jogurto, natūralaus
1 šaukštelis citrinų sulčių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Papildomai:
2 vienetai sausainių (naudojau "Gaidelis")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pagrindui į dubenį įmušti kiaušinį, pilti pieną, pilti sviestą, dėti medų, berti cukrų ir išmaišyti.
2.
Į paruoštą masę berti miltus, kepimo miltelius, išmaišyti.
3.
Paruoštą masę supilti į nedideli, karščiui atsparų indelį arba į mažą dubenėlį, kuris atsparus karščiui ir kepti mikrobangų krosnelėje apie 2 minutes.
4.
Išimti iš indelio ir palikti pravėsti.
5.
Kol vėsta, paruošti kremą. Į dubenį dėti jogurtą, pilti citrinų sultis, berti vanilinį cukrų ir viską gerqai išmaišyti.
6.
Į kitą dubenėlį sutrupinti sausainius.
7.
Pravėsusį pagrindą supjaustyti į keturias dalis.
8.
Indelį, kuriame kepėte pagrindą, padengti maistine plėvele.
9.
Dėti vieną sluoksnį biskvito, tuomet kelis šaukštelius paruošto kremo ir ant viršaus užberti sausainių trupinius. Taip sluoksniuoti dar 3 kartus.
10.
Paruoštą pyragą dėti į šaldytuvą per naktį arba kelioms valandoms.
AUTORIUS: Skanumynas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital