Vieno puodo moliūgų troškinys

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vieno puodo moliūgų troškinys
Vieno puodo moliūgų troškinys
Vieno puodo moliūgų troškinys
Autorius apie receptą: Kadangi iš kaimo buvo gautas nemažas lauknešėlis rudens gėrybių - naudojuosi proga ir gaminu čili moliūgų troškinį. Troškinys - veganiškas, bet jis yra toks universalus, Kadangi iš kaimo buvo gautas nemažas lauknešėlis rudens gėrybių - naudojuosi proga ir gaminu čili moliūgų troškinį. Troškinys - veganiškas, bet jis yra toks universalus, kad jį galima transformuoti ir pridėti mėsos, sūrio, gardinti grietine ir ar kitais mėgstamais priedais. Tai yra vieno puodo patiekalas, tad užtruksite maždaug apie 30 minučių. (...daugiau) Itsmevelina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų sviestinio moliūgo
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (smulkintų)
400 gramų konservuotų baltųjų pupelių
300 gramų žiedinių kopūstų
100 mililitrų sultinio
50 gramų čederio sūrio (tarkuoto arba kito mėgiamo)
1 vienetas svogūnų
4 skiltelės česnako
0.5 vieneto aitriosios paprikos
2 šaukšteliai rūkytos paprikos miltelių
2 šaukšteliai malto kumino
1 šaukštelis čili dribsnių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį petražolių
pagal skonį jogurto (arba grietinės)
pagal skonį svogūnų dribsnių
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustyti, česnaką sukapoti, aitriąją papriką supjaustyti mažais gabalėliais, žiedinį kopūstą supjaustyti vieno kąsnio gabaliukais, moliūgą supjaustyti kubeliais.
2.
Į puodą pilti aliejų, įkaitinti, suberti svogūną, česnaką ir apkepti, kol svogūnai taps skaidrūs.
3.
Tuomet į puodą dėti aitriąją papriką, žiedinį kopūstą, berti rūkytą papriką, kuminą, čili dribsnius, druską ir pipirus, išmaišyti, kepti kelias minutes.
4.
Į puodą sudėti moliūgą, pomidorus, pupeles, pilti sultinį, uždengti puodą dangčiu ir viską troškinti, kol moliūgas suminkštės.
5.
Išvirusį troškinį patiekti su augaliniu jogurtu ar grietine, tarkuotu čederio sūriu, petražolėmis bei svogūnų dribsniais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital