Vieno kąsnio sumuštinukai su silke, burokėliais ir pupelių kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke, burokėliais ir pupelių kremu
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke, burokėliais ir pupelių kremu
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke, burokėliais ir pupelių kremu
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke, burokėliais ir pupelių kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų konservuotų pupelių (baltųjų sviestinių)
150 gramų silkių filė (naudojau "Viči" tradicinę)
1 vienetas burokėlių (virtų)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį daigų
pagal poreikį juodos duonos (ar mažų ryžių trapučių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į maisto smulkintuvą dedame pupeles, česnaką, aliejų, citrinos sultis, druską ir pipirus. Sutriname iki vientisos masės. Jei masė per tiršta, pilame šiek tiek vandens.
2.
Duoną supjaustome vieno kąsnio gabalėliais. Gražiausiai atrodo apvalūs – tokiems pagaminti naudoju mažas taureles, kuriomis įspaudžiu duonos apskritimus.
3.
Ant duonos tepame pupelių kremo, dedame burokėlio griežinėlį, silkės gabalėlį ir daigų.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
dA
2018-12-18 17:47
Manau tiktų duoną paskrudinti ATSAKYTI
Dita
2018-12-19 12:14
Tikrai taip, duonelę paskrudinus orkaitėje arba sausoje keptuvėje, bus dar skaniau :) Bet ir nepaskrudinus iš tiesų skani užkandėlė, gaminau ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital