Sumaišyti šiltą vandenį su mielėmis ir leisti kelioms minutėms pastovėti. Įmaišyti 1 puodelį miltų, cukrų, druską, vanilės ekstraktą, kiaušinį, sviestą ir pieną. Atargiai supilti likusius miltus. Minkyti apie 6-8 minutes. Sudėti į dubenį, uždengti ir pastatyti šaltai mažiausiai 12 val.
Apvoliojimui skirtus produktus sumaišyti. Tešlą išėmus iš šaldytuvo palaikyti apie valandą kambario temperatūroje, kad atšiltų. Rankomis formuoti nedidelius rutuliukus, apvolioti cukraus mišinyje ir dėti į riebalais išteptą kepimo formą.
Uždengti ir pastatyti valandai šiltai, kad pakiltų. Kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje 30 - 35 minutes. 10 minučių leist pravėst ir iškrėsti ant lėkštės.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)