Vegetariškas paštetas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Vegetariškas paštetas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g saliero
250 g baltagūžių kopūstų (Kopūstas)
250 g pupelių arba žirnių
100 g ryžių
50 g riešutų
2 svogūnai
4 kiaušiniai
1 didelė bulvė
50 g sviesto
4 šaukštai aliejaus
prieskonių (druskos, pipirų, mairūno)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles arba žirnius nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu ir mirkyti 2 val., po to išvirti šviežiame vandenyje. Nusunkti, pertrinti per sietelį arba išmaišyti plaktuvu, suberti maltus riešutus. Bulvę ir salierus nuplauti, nuskusti, išvirti ir nukošti. Atskirai išvirti kopūstus ir nusunkti. Svogūnus pakepinti aliejuje, kol įgaus aukso spalvą. Biriai išvirtus ryžius ir daržoves sumalti, suberti pupeles bei riešutus, trynius, išplaktus į putas baltymus ir prieskonius, kruopščiai išmaišyti. Sudėti masę į išteptą sviestu ir pabarstytą maltais džiūvėsėliais troškintuvą, iškepti (turėtų būti apskrudęs).
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital