Veganiški sūrio pyragėliai stiklinėse

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Veganiški sūrio pyragėliai stiklinėse
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Veganiški sūrio pyragėliai stiklinėse
Veganiški sūrio pyragėliai stiklinėse
Autorius apie receptą: Labai skani ir daili veganiška sūrio pyragėlių alternatyva, kuri tikrai patiks ir visavalgiams. Aš labai saldžiai nemėgstu, tad pateikiau savo naudojamas desertų proporcijas, Labai skani ir daili veganiška sūrio pyragėlių alternatyva, kuri tikrai patiks ir visavalgiams. Aš labai saldžiai nemėgstu, tad pateikiau savo naudojamas desertų proporcijas, bet saldiklio kiekį drąsiai koreguokite pagal save bei naudojamų uogų saldumą. (...daugiau) Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Pagrindui:
60 gramų sausainių (naudojau Gaidelis 7 grūdai pusrytainius kokosas + šokoladas)
Kremui:
300 gramų anakardžių riešutų (išmirkytų bent 3-4 val. arba per nakį)
100 mililitrų augalinio migdolinio gėrimo (arba kitokio augalinio pieno ar tiesiog vandens)
60 mililitrų klevų sirupo (arba cukraus ar ksilitolio ar kito saldiklio)
70 gramų kokosų aliejaus (ištirpinto)
1 vienetas citrinų
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Viršui:
400 gramų šaldytų uogų (naudojau perpus avietes ir juodus serbentus, bet tinka ir kitokios)
3 šaukštai klevų sirupo (arba cukraus ar ksilitolio ar kito saldiklio)
0.5 šaukštelio cinamono
1 šaukštas kukurūzų krakmolo (arba tapijokos ar bulvių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Uogų padažui į prikaistuvį sudėkite šaldytas uogas, klevų sirupą ir cinamoną. Kaitinkite ant vidutinės ugnies iki uogos visiškai atitirps, nuo tada dar pašildykite 1-2 min. Maišydami supilkite krakmolą, ištirpintą 1 šaukšte šalto vandens. Dar kiek pakaitinkite iki padažas sutirštės. Nuimkite nuo ugnies ir palikite visiškai atvėsti.
2.
Kremui į elektrinio trintuvo indą sudėkite išmirkytus anakardžius, migdolų pieną, klevų sirupą, įtarkuokite citrinos žievelę ir įspauskite pusės citrinos sultis. Sutrinkite iki visiškai glotnios, kremiškos konsistencijos. Toliau lėtai trindami supilkite ištirpintą kokosų aliejų.
3.
Paragaukite, ar patinka kremo skonis - jei norisi gaviau, įspauskite dar citrinos sulčiu, o jei saldžiau - įpilkite dar saldiklio.
4.
Sausainius pirštais ar elektriniu trintuvu sutrupinkite iki smėlio konsistencijos.
5.
Mažose stiklinėse (aš naudojau skirtas espresso) sluoksniuokite - sausainiai, kremas, uogų padažas.
6.
Galite tiekti iškart, bet man šie desertai skanesni palaikyti bent pusvalandį šaldytuve.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital