Veganiški keksiukai su bananais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Veganiški keksiukai su bananais
Veganiški keksiukai su bananais
Veganiški keksiukai su bananais
Veganiški keksiukai su bananais
Autorius apie receptą: Bananinių keksiukų receptas, kuriame susijungia viso grūdo ir kvietiniai miltai. Lengvas ir greitai paruošiamas receptas. Nors recepte nenaudojami gyvūninės kilmės Bananinių keksiukų receptas, kuriame susijungia viso grūdo ir kvietiniai miltai. Lengvas ir greitai paruošiamas receptas. Nors recepte nenaudojami gyvūninės kilmės produktai, tačiau keksiukai nustebins savo minkštumu. Ne per daug saldūs ir pabarstyti traškiomis avižomis, puikus pasirinkimas, kai greitai užsinori ko nors saldaus ar norite išsikepti savaitės paruoštuką. Viso grūdo miltai praturtina kepinį skaidulomis, o purumo suteikia aukščiausios rūšies kvietiniai miltai. (...daugiau) Aistė, Plantasticblondie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
240 gramų bananų (trintų)
160 mililitrų augalinio migdolinio gėrimo
150 gramų cukranendrių cukraus
120 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
120 gramų Kauno Grūdų visų grūdo dalių kvietinių miltų
80 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
1 šaukštas acto (naudojau obuolių sidro)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
0.5 šaukštelio sodos (kepimo)
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
20 gramų avižinių dribsnių (stambių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių Celsijaus (vėjelio funkcija viršus-apačia).
2.
Keksiukų kepimo skardą išklojame keksiukų kepimo popierėliais.
3.
Bananus sutriname šakute. 240 g turi būti trintos masės svoris be žievės.
4.
Šaukštą obuolių acto pilame į augalinį migdolų pieną, išmaišome ir leidžiame pastovėti 5 min.
5.
Į augalinio pieno mišinį pilame aliejų ir vanilės ekstraktą.
6.
Į indą su trintais bananais beriame cukrų, pilame augalinio pieno mišinį ir viską gerai išmaišome.
7.
Kitame inde sumaišome abiejų rūšių miltus, cinamoną, kepimo miltelius, kepimo sodą ir druską.
8.
Sausus ingredientus beriame į bananų ir pieno masę ir viską sumaišome kartu. Per daug nepermaišykite, tik kol visi ingredientai bus sumaišyti kartu. (Jeigu tešlą permaišai, kepinys būna kietesnis ir ne toks purus)
9.
Užpildome keksiukų formeles iki viršaus ir pabarstome avižomis.
10.
Kepame 5 minutes 200 laipsnių temperatūroje, paskui sumažiname temperatūrą (neatidarius orkaitės ir neišėmus keksiukų) iki 185 laipsnių Celsijaus ir kepame dar 15–20 min.
11.
Patikrinkite, ar keksiukai iškepę, įsmeigdami medinį krapštuką – jeigu ištraukus nėra aplipęs tešla, reiškia jau visiškai iškepė.
12.
Prieš ragaujant leiskite šiek tiek atvėsti.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
:)
2023-08-11 15:40
Galima vietoj migdolų pieno naudoti paprastą pieną? ATSAKYTI
Teresė
2023-02-17 20:00
Gaminau, patiko visiems ragautojams ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital