Veganiški čirviniai blynai (be kiaušinių ir pieno produktų)

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Veganiški čirviniai blynai (be kiaušinių ir pieno produktų)
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Veganiški čirviniai blynai (be kiaušinių ir pieno produktų)
Veganiški čirviniai blynai (be kiaušinių ir pieno produktų)
Veganiški čirviniai blynai (be kiaušinių ir pieno produktų)
Veganiški čirviniai blynai (be kiaušinių ir pieno produktų)
Autorius apie receptą: Be galo skanūs, o geriausia, kad lengvai paruošiami ir neužima daug laiko. Gardu tiekti su mėgstama uogiene, augaline alternatyva jogurtui ar kitais mėgstamais priedais. Be galo skanūs, o geriausia, kad lengvai paruošiami ir neužima daug laiko. Gardu tiekti su mėgstama uogiene, augaline alternatyva jogurtui ar kitais mėgstamais priedais. LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 šaukštai cukraus (arba pagal skonį mėgiamo saldumo)
300 mililitrų augalinio migdolinio gėrimo (naudojome „Naturli”)
300 gramų kvietinių miltų (naudojome aukščiausios rūšies 550 C)
200 gramų augalinės alternatyvos jogurtui
70 gramų kokosų aliejaus (ištirpinto)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
0.5 šaukštelio sodos (nebūtina, bet blynai pavyks dar puresni, traškesni)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį berti miltus, kepimo miltelius, sodą, cukrų ir išmaišyti.
2.
Supilti migdolinį gėrimą, sukrėsti veganišką alternatyvą jogurtui, pilti ištirpintą kokosų aliejų ir vanilės ekstraktą. Gerai išmaišyti.
3.
Palikti tešlą pastovėti apie 10-15 min. Pastovėjusi tešla turėtų būti šiek tiek skystesnė už riebią grietinę. Jei atrodytų tirštoka, įpilkite dar migdolinio gėrimo, o jei per skysta - įdėkite dar truputį miltų.
4.
Įkaitinti čirvinių blynų keptuvę.
5.
Į keptuvę kiekvienam blynui pilti po samtelį paruoštos tešlos, užspausti ir kepti pagal savo keptuvės instrukcijas.
6.
Iškepusius blynus patiekite kaip mėgstate. Mes valgėme pagardinę augaline alternatyva jogurtui, aviečių uogiene ir uogomis.
Patarimai:
Šie čirviniai blynai pavyksta į traškesnę pusę. Jei mėgstate minkštesnius, labiau blyniškus, dėkite šiek tiek mažiau kokosų aliejaus.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital