Veganiškas Skruzdėlynas be glitimo

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Veganiškas Skruzdėlynas be glitimo
Veganiškas Skruzdėlynas be glitimo
Veganiškas Skruzdėlynas be glitimo
Autorius apie receptą: Kai kalbama apie šeimos receptus, aš iš karto pagalvoju apie patį skaniausią močiutės skruzdėlyną. Bet pasidalinsiu ne močiutės receptu, kurį neabejoju, kad žino dauguma. Kai kalbama apie šeimos receptus, aš iš karto pagalvoju apie patį skaniausią močiutės skruzdėlyną. Bet pasidalinsiu ne močiutės receptu, kurį neabejoju, kad žino dauguma. Tai toks pat tobulas tortas tik veganiškas ir be glitimo. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
120 gramų ryžių miltų
90 gramų obuolių tyrės
80 gramų kukurūzų miltų
80 gramų kokosų aliejaus (tirpinto)
70 gramų grikių miltų
70 gramų kokosų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
550 gramų kokosų pieno (kietosios dalies)
220 gramų kokosų cukraus
15 gramų kokosų aliejaus
15 gramų aguonų
Papildomai:
120 gramų riešutų (kapotų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Persijojame visus miltus su kepimo milteliais ir druska.
2.
Atskirame dubenyje sumaišome šaltą obuolių tyrę su cukrumi. Pilame tirpintą kokosų aliejų ir gerai išmaišome.
3.
Sujungiame dvi mases ir užmaišome tešlą. Padarome rutuliuką, įsukame į plėvelę ir dedame į šaldytuvą 1 val.
4.
Tešlą supjaustome arba sulaužome nedideliais gabaliukais (tešla yra labai trapi). Dedame sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
5.
Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių. Atvėsiname.
6.
Kremui į puodą dedame 450 g kokosų pieno kietosios dalies, beriame cukrų ir kaitiname ant vidutinės ugnies, kol užvirs. Maišant, verdame 35-45 minučių. Pilame kokosų aliejų ir išplakame rankiniu plakikliu. Pilame į dubenėlį ir uždengiame maistine plėvele. Atvėsiname iki šiltumo.
7.
Į šiltą kremą įmaišome likusį kokosų pieną (100 g) ir aguonas.
8.
Sausainius dedame į dubenį, beriame sukapotus riešutus, pilame kremą ir paliekame 5-10 min.
9.
Pasirinktą formą išklojame maistine plėvele ir dedame masę, gerai paspaudžiame. Dedame į šaldytuvą ir paliekame 12-24 val.
10.
Ištraukiame iš formos, papuošiame ir tiekiame.
Patarimai:
Aš naudojau 6 keksiukų kepimo formą ir nedidelį dubenį.
Vietoje riešutų galite naudoti sėklas, kokosų drožlės, šokolado lašus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital