Autorius apie receptą:
Gardus, gaivus desertas su kokosų pienu ir agaru. Galite dėti 2 g gramus agaro ir turėsite pudingo konsistencijos desertą.
Gardus, gaivus desertas su kokosų pienu ir agaru. Galite dėti 2 g gramus agaro ir turėsite pudingo konsistencijos desertą.
Rima, Sveikas receptas
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
270 gramų
mango tyrės
230 gramų
kokosų pieno
2 šaukštai
citrinų sulčių
1 šaukštas
citrinos žievelės
(tarkuotos)
5 gramai
agar agaro
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kokosų pieno skardinę kelioms valandoms paliekame šaldytuve, kad nusistovėtų kietoji pieno dalis. Skystį galite panaudoti kokteilių gamyboje.
2.
Kietąją kokosų pieno dalį sumaišome su mangų tyre, citrinos sultimis, citrinos žievele ir gerai išmaišome.
3.
Masę pilame į puodą, įjungiame kaitrą, suberiame agarą ir verdame, pastoviai maišydami su šluotele. Užvirus, paverdame dar vieną minutę.
4.
Supilstome į pasirinkto dydžio indėlius ir laikome šaldytuve kelias valandas.