Veganiškas desertas (ne)tiramisu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Veganiškas desertas (ne)tiramisu
Veganiškas desertas (ne)tiramisu
Veganiškas desertas (ne)tiramisu
Autorius apie receptą: Be jokio kaltės jausmo! Pavyksta be galo skanus, sunkiai atsivalgomas ir toks, kurį norėsis ruošti ne kartą. Be jokio kaltės jausmo! Pavyksta be galo skanus, sunkiai atsivalgomas ir toks, kurį norėsis ruošti ne kartą. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
pagal poreikį biskvitinių pirštelių
pagal skonį kakavos
pagal poreikį kavos
Kremui:
480 gramų kokosų kremo
300 gramų šilkinio tofu
100 gramų cukraus (arba pagal skonį)
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštelis vanilės pastos
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuvarvintą tofu, cukrų, vanilę, citriną sudėti į greitaeigį mikserį ir suplakti, kol susijungs. Sudėti kokosų kremą (arba augalinę maskarponę) ir plakti dar minutę.
2.
Į indą kloti kremą, berti kakvos, dėti kavoje pamirkytus sausainius, vėl kremą ir taip toliau sluoksniuoti. Paskutinis sluoksnis turi būti kremas ir kakava.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital