Vasariški daržovių blyneliai

AUTORIUS:
Deimantė Šličė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vasariški daržovių blyneliai
Autorius apie receptą: Tai yra vasariškas gaivus patiekalas, kurį pamėgs visa šeima net ir patys mažiausi. Skanūs tiek šalti tiek šilti. Tai yra vasariškas gaivus patiekalas, kurį pamėgs visa šeima net ir patys mažiausi. Skanūs tiek šalti tiek šilti. Deimantė Šličė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai cukinijų (jaunų)
3 vienetai bulvių (vidutinių)
2 vienetai morkų
150 gramų konservuotų kukurūzų (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai kvietinių miltų
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Visas daržoves nuplauti. Cukiniją sutarkuoti su stambia tarka. Sutarkavus apibarstyti druska ir palikti 1 valandai.
2.
Per tą valandą galite pasiruošti kitas daržoves. Bulves sutarkuoti su stambia tarka, o morkas su smulkia. Krapus ir svogūnų laiškus susmulkinti. Nuo kukurūzų nupilti skystį.
3.
Nuo cukinijų nuspaudžiame sultis.
4.
Visus ingredientus sudedame į vieną indą ir sumaišome.
5.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi, dedame paruoštos masės, formuojame blynelius ir kepame kol apskrus iš abiejų pusių.
6.
Patiekti su grietine arba baltuoju padažu, nors skanūs ir vieni, tiek šilti tiek šalti.
AUTORIUS: Deimantė Šličė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital