Varškėtukai su apelsinų cukatomis, plėšytomis braškėmis ir vanilinio skonio grietine

AUTORIUS:
Kauno Grūdai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškėtukai su apelsinų cukatomis, plėšytomis braškėmis ir vanilinio skonio grietine
Varškėtukai su apelsinų cukatomis, plėšytomis braškėmis ir vanilinio skonio grietine
Varškėtukai su apelsinų cukatomis, plėšytomis braškėmis ir vanilinio skonio grietine
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės 9%
100 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų cukraus
1 šaukštas apelsinų cukatų
1 žiupsnelis druskos
Patiekiant:
100 gramų braškių uogienės
100 gramų grietinės (vanilės skonio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę sutriname su cukrumi, druska, įmušame kiaušinį, sudedame cukatas, suberiame miltus ir suminkome tešlą.
2.
Iš tešlos suformuojame rutulį, jį padalijame į 4 dalis.
3.
Iš gautų ketvirčių ant miltuoto stalo suformuojame „dešreles“. Jas supjaustome nedideliais gabaliukais.
4.
Varškėčius dedame į pasūdytą verdantį vandenį. Varškėčiams pakilus į viršų, verdame dar 5 minutes.
5.
Minkštus varškėtukus patiekiame su grietine ir braškių uogiene.
AUTORIUS: Kauno Grūdai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital