Varškės „tinginėliai“

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Varškės „tinginėliai“
Varškės „tinginėliai“
Varškės „tinginėliai“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g varškės
2-3 kiaušiniai
1 žiupsnelis druskos
2-3 šaukštai cukraus
3-4 šaukštai miltų
100 g grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druskyte.
Kiaušinių plakinius supilkite ant varškės, suberkite miltus ir išminkykite.
Varškės tešlą suformuokite juostelėmis ir supjaustykite 2-3 cm ilgio gabaliukais.
Užviriname vandenį ir sudedame varškėtukus.
Virti reikia apie 3-5 minutes, kol iškyla į vandens paviršių.
Mano mažieji labai mėgsta su grietinės ir cukraus padažiuku. Skanaus!
AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
vi
2020-08-19 20:58
Kiausiniu per daug ,miltu per mazai ,nesamone receptas ATSAKYTI
Mama
2018-04-24 17:25
3 kiausiniu. Nejuokykit. ATSAKYTI
M
2020-01-20 16:39
O KIEK
ATSAKYTI
ingrida
2015-04-27 11:41
nuo mokyklos laiku juos vadindavo tingineliais.labai skanu,tiesiog tirpsta burnoje. ATSAKYTI
Simona
2012-01-28 11:32
Reikės kada išvirti :) Skaniai atrodo ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital