Varškės tešlos bandelės su kiaulienos šonine ir pievagrybiais

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškės tešlos bandelės su kiaulienos šonine ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Šiandien internete galima rasti nesuskaičiuojamą kiekį įvairių bandelių kepimo receptų nuo saldžių kepinių iki sočių, sūrių. Aš šį kartą kepiau antrą variantą ir Šiandien internete galima rasti nesuskaičiuojamą kiekį įvairių bandelių kepimo receptų nuo saldžių kepinių iki sočių, sūrių. Aš šį kartą kepiau antrą variantą ir jau skubu pasidalinti receptu su Jumis, nes kada kepti bandeles, jei ne šaltais žiemos vakarais? Tešlos gaminimo proceso išmokau močiutės virtuvėje, tikiu, kad dauguma šeimininkių jį žino, o įdaras, tai kaip visada improvizacija iš to, ką randu šaldytuve. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
350 gramų kvietinių miltų
125 gramai varškės 9% (drėgnos)
150 mililitrų aliejaus
100 mililitrų pieno
2 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų kiaulienos šoninės (pjaustytos kubeliais)
100 gramų rudųjų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį česnako granulės
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštas pieno
Papuošimui:
pagal poreikį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įdarui svogūną ir pievagrybius smulkiai supjaustyti ir šiek tiek apkepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Sudėti šoninės kubelius ir kepti apie 5-8 min. Pagardinti druska ir prieskoniais.
2.
Tešlai miltus su kepimo milteliais persijoti.
3.
Varškę išsukti su cukrumi ir druska. Įpilti pieną, aliejų ir viską išmaišyti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir suminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta ir nelimpanti prie rankų.
4.
Aptepimui suplakti kiaušinio trynį su pienu.
5.
Padalinti tešlą į 8 lygias dalis ir iš kiekvienos iškočioti paplotėlį, dėti įdaro ir suformuoti bandeles. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
6.
Prieš dedant į orkaitę, aptepti kiaušinio trynio ir pieno plakiniu, pabarstyti sezamo sėklomis.
7.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital