Varškės sūris meksikietiškai

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškės sūris meksikietiškai
Varškės sūris meksikietiškai
Varškės sūris meksikietiškai
Autorius apie receptą: Skonis nustebins kiekvieną ragavusį, o paruošti visai nesunku! Pavyksta sotus, aromatingas ir labai gardus. Skonis nustebins kiekvieną ragavusį, o paruošti visai nesunku! Pavyksta sotus, aromatingas ir labai gardus. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas   varškės sūrio
400 gramų   raudonų pupelių
2 vienetai   saldžiųjų bulvių
1 vienetas   rausvųjų svogūnų
1 sauja   riešutų  (mėgstamų)
1 skiltelė   česnako
1 vienetas   čiobrelių šakelių
pagal poreikį   sviesto  (lydyto)
pagal skonį   kario prieskonių
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje ištirpiname lydytą sviestą. Įkaitus jam, beriame saldžias bulves, beriame čiobrelius ir leidžiame gerai apkepti. Pagardiname druska ir pipirais.
2.
Pasmulkiname raudonąjį svogūną.
3.
Ant folijos klojame apkeptas saldžiąsias bulves, svogūnus dedame apkepti. Pilame raudonąsias pupeles.
4.
Sūrį guldome ant saldžių bulvių ir įpjauname. Ant viršaus beriame svogūnus ir pupeles, gerai uždarome foliją.
5.
Dedame kepti į grilį 10 min.
6.
Pagardiname riešutais ir čiobreliu.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital